Рад у врхунском међународном часопису М21 (8)
Nada Č.Nikolić, Marija Stojanović Krasić, Olivera Šimurina, Suzana Cakić, Jelena Mitrović, Mirjana Pešić, Ivana Karabegović, Regression analysis in examination the rheology properties of dough from wheat and Boletus edulis flour, Journal of Food Composition and Analysis, 2022, 115, 105022. DOI:10.1016/j.jfca.2022.105022. (IF 4.52 za 2021., Chemistry, Applied, 19/73)
Рад у врхунском међународном часопису М22 (5):
Рад у међународном часопису, М23 (3):
Рад у водећем часопису националног значаја, M51 (2):
Jelena S. Mitrović, Nada Č. Nikolić, Ivana T. Karabegović, Zoran B. Todorović, Miodrag M. Lazić, Gordana S. Stojanović, The comparative study on the composition of acylglycerols and fatty acids in celery, parsnip and black radish roots, Advanced technologies, University of Niš, Faculty of Technology Leskovac, 2018, 7(1) 28-34.
Рад у часопису националног значаја, M52 (1,5):
Jelena Mitrović, Nada Nikolić, Ivana Karabegović, Miodrag Lazić, Ljubiša Nikolić, Nettle (Urtica dioica L.) seed oil: Extraction, chemical characterisation and antioxidant activity, Journal of Hygienic Engineering and Design, 2021, 34, 119-123.
Национални часопис међународног значајa, М24 (3):
Jelena Mitrović, Nada Nikolić, Ivana Karabegović, Bojana Danilović, Miodrag Lazić, Ljubiša Nikolić, Nettle (Urtica dioica L.) seeds as a source of free and bound phenolics: the antioxidant, antimicrobial activity and the composition, Advanced technologies, 2020, 9(1) 13-20.
Саопштење са међународног скупа штампано у целини, М33 (1):
Саопштење са међународног скупа штампано у изводу, М34 (0,5):
Саопштење са националног скупа штампано у изводу, М64 (0,2):